Blog

Ma van a víz világnapja! Ahelyett azonban, hogy arról beszélnék, miért és milyen fontos a víz a szervezetünknek, inkább tippeket szeretnék adni ahhoz, hogyan menjen könnyebben a megfelelő mennyiségű víz elfogyasztása a nap folyamán. Meglepően sokan küzdenek ugyanis ezzel a problémával: egyszerűen nem érzik magukat szomjasnak nap közben, így gyakran...

Ha valaha is foglalkoztatott a fogyás, biztos, hogy előbb vagy utóbb, de belefutottál mindenféle csodaszerbe, amely mindent megígért. Hogy korlátlan evés mellett is fogyni fogsz, hogy csak úgy olvadnak majd le rólad a kilók, hogy mozgás nélkül is izmos és vékony leszel... Majdnem így is lett, ugye?

Az esszenciális illóolajok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az egészségtudatosok körében, de vajon rászolgálnak erre a pozitív hírnévre? Erre kerestük a választ.

Ahhoz, hogy elérhető és reális célokat tudj kitűzni, fontos tisztában lenned a kiindulási állapotoddal. Legyen szó új mozgás bevezetéséről, táplálkozási változtatásokról, vagy éppen egy teljes életmódváltásról, rendkívüli jelentőséggel bír, hogy milyen egészségügyi kihívásokkal kell szembenézned.