Csípősre fel!

2021.04.08

Ha valaha is foglalkoztatott a fogyás, biztos, hogy előbb vagy utóbb, de belefutottál mindenféle csodaszerbe, amely mindent megígért. Hogy korlátlan evés mellett is fogyni fogsz, hogy csak úgy olvadnak majd le rólad a kilók, hogy mozgás nélkül is izmos és vékony leszel... Majdnem így is lett, ugye?

Mi az, ami mégis hatékonyan segíthet? 

A kapszaicin. És mi benne a legjobb? Hogy természetes formában, a táplálkozással is be tudjuk vinni, mindenféle bogyók nélkül. A chili mindenféle formája tartalmazza- előnyben mindenki, aki szereti a csípőset.

De mégis, hogyan hat?

Fokozza az inzulinérzékenységet, a termogenezist, javítja a máj működését, vagyis a szénhidrátanyagcsere minden fontos pontján besegít. Hatására a barnazsírszövet munkája is beindul, ez pedig hatalmas segítséget jelenthet a fogyásban! Természetesen ennek fogyasztása sem ajánlott mindenkinek! Mindezeket pedig klinikai kutatások is bizonyítják, mint például: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27899046/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29772784/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28595182/


Ha szeretnél biztosra menni, de nem tudod, neked jó lenne-e, keress bennünket elérhetőségeinken és segítünk ennek eldöntésében is!