Funkcionális edzésterápia

2021.01.29

 Az emberi szervezet, ha nem mozgásra lenne kitalálva, akkor nem lenne egy ennyire összetett rendszer, ennyi izommal, ízülettel, csonttal ellátva.

Megváltozott, mozgásszegény életvitelünk következtében nagyon sok olyan betegséggel, elváltozással küzdünk, melyek régen elképzelhetetlenek voltak az aktív életvitel mellett. Éppen ezért ajánlják a hozzánk hasonló szakemberek is a sportolás rendszeresítését a mindennapokban. 

A Funkcionális Edzésterápián belül ötvözzük a gyógytorna, a súlyzós és funkcionális edzés elméleti és gyakorlati alapelveit, így segítve elő az életminőség tartós javulását. Ajánljuk mindazoknak, akik egy olyan komplex megoldást keresnek , mellyel egyszerre oldhatják meg mozgásszervi problémáikat és élhetik meg a mozgás minden örömét! 

A Funkcionális Edzésterápia elsődleges célja, hogy lehetővé tegye mindenki számára a sportolás élvezetét, annak minden előnyét, így a testsúly csökkentését, az izomzat erősödését és a hangulatjavító hatását is.

Mivel az edzéstervet gyógytornász állítja össze, mindenki számára ajánljuk, aki valamilyen testi/ egészségügyi kihívással küzd.


 Keressetek bennünket bizalommal!

Elite Complex

Eszter és Alpár