Mozgás


Az egészség egyik alappillére a megfelelő minőségű és mennyiségű mozgás. Nem csak azért, mert a fizikális kondíciónkon segít, hanem ugyanígy hat a mentális és lelki állapotunkra is. Pozitív hatással van a szív- és érrendszerre, a hangulatunkra, az immunrendszerre, javítja a testösszetételt, növeli a vitálkapacitást, és még a csonttömeg megtartásában is meghatározó szerepet kap. 


Funkcionális edzésterápia

Ahhoz, hogy meghatározzuk, kinek milyen és mennyi mozgásra van szüksége, alapos felmérésekkel indul a folyamat: testösszetétel vizsgálattal, körfogatmérésekkel és az esetleges egészségügyi/ mozgásszervi problémák áttekintésével. 

A funkcionális edzésterápia gyakorlatsorát fizioterapeuta állítja össze, hogy a lehető legoptimálisabban segítse a Kliens céljainak elérését . Így biztos lehet abban, hogy valóban olyan mozgást fog végezni, amely az ő igényeire és képességeire van szabva, nem pedig egy általános edzéstervet követ.

A funkcionális edzésterápia mindig személyi edzők vezetésével zajlanak, privát környezetben.

Személyi edzőink segítenek:

  • a mozgások megfelelő kivitelezésének elsajátításában
  • a motiváció fenntartásában
  • a megfelelő terhelés meghatározásában

Célunk, hogy segítsük a rendszeres mozgás beépítését a mindennapokba, az optimális testösszetétel elérését, és az általános kondíció javulását.