Szakembereink

Ismerj meg minket!

Bibó Alpár Zoltán

Fizioterapeuta, egészségfejlesztő, személyi edző


Zsolt Eszter

Funkcionális táplálkozási tanácsadó, egészség coach

Bár mindig is emberekkel szerettem volna foglalkozni, ezt sokáig a sportban képzeltem megvalósítani. Éveken keresztül voltam élsportoló és edző, az élet azonban arra sarkallt, hogy minél többet tanuljak az egészséggel kapcsolatban. Eredetileg pszichológia szakon végeztem, de ezt nem éreztem teljes megoldásnak, ezért alternatív utakat kerestem.  Így rátaláltam végül a hivatásomra is: abban segítek a hozzánk fordulóknak, hogy a megfelelő táplálkozással a testi, a coachinggal pedig a lelki egészségükért tegyenek- sikerrel.

Végzettségeim:

  • Pszichológia (PTE BTK)
  • Health Coach  (ACE Fitness)
  • Nutrition Coach (Precision Nutrition) 
  • Gerinc- és gyermekjóga oktató (Mandala Jógastúdiók)
  • Functional Aging Specialist (Functional Aging Institute)
  • Termékenységtudat oktató (NFPTA)
  • Funkcionális táplálkozási tanácsadó (Body Wakes)Kecskés Balázs

Személyi edző

Kecskés Balázs vagyok, testnevelő BsC, testépítés- fitnesz sportedző, gyógytornász hallgató a PTE ETK-n. Sportolóként több országos lépcső futó bajnokságot nyertem, foglalkoztam küzdő sportokkal, súlyemeléssel, valamint sikeres naturál testépítő vagyok. Közel tíz éve foglalkozom személyi edzéssel, szerencsés vagyok, mert egyben a hobbim a hivatásom is. Mindig elégedettséggel tölt el, ha valakinek segítek elérni a céljait, legyen ez az izomtömeg növelése, testsúly csökkentése, vagy valamilyen fájdalom mérséklése, megszüntetése. Folyamatosan képzem magam, figyelem a nemzetközi eredményeket és trendeket a szakterületemen, ezt nagyon fontosnak tartom. Ha velem szeretnél dolgozni, akkor kemény, de jó hangulatú edzéseket tudok ígérni, sérülés megelőző szemlélettel, a gyógytorna eszközrendszerét is felhasználva.

Rapp Klaudia

Személyi edző

Sziasztok, Rapp Klaudia vagyok, 25 éves. Életem része a sport immáron 17 éve. Fociztam, táncoltam és jelenleg is kézilabdázom. 2015-ben fővárosi tanulmányom és munkám során nem volt lehetőségem a kézilabda edzésekre hazajárni, ekkor ismerkedtem meg a konditermi edzéssel, melynek azóta is a szerelmese vagyok. 2020-ban elvégeztem a Fitness-Testépítés sportoktatói iskolát. Ugyanebben az évben kipróbáltam magam egy Fitness versenyen, melyen Bikini kategóriában 3.helyet sikerült elérnem. A jövőben, amint lesz rá lehetőségem, szeretném folytatni és jobb eredményeket elérni. Ezt követően 2021-ben az International Sporttrainer Academy-n befejeztem a személyi edző képesítést, ahol kellő tudást szereztem ahhoz, hogy segítsek célod elérésében. Ha te is készen állsz a célod megvalósítására, fordulj hozzám bizalommal, együtt könnyebb!